Friday, 18 July 2014

konpius+ terkejut

seperti yang tertera di atas, ye, aku konpius + terkejut dengan kewujudan blog ini.

flashback dari mula sebelum start konpius + terkejut.

biasala aku kan, orang nak ada blog, aku pun sama. dok bajet macam best sangat, macam rajin sangat nak tetulis tp update haram jadah nak ada. entry 100 pun tak sampai apatah lagi traffic di blog. so satu hari tu tiber lah rasa nak update blog. disebabkan pakai personal lappy, maka terus tekan dashboard (nampak sangat tak pernah logout) lepas masuk email bagai, tiber aku tengok blog lain..kalau ko, terkejut tak?

tapi terkejut tak kekal lama. sebabnya bila recall balik blog lain tu blog aku jugak. tu zaman meroyan konon macam bosan blog lama, nak buat blog baru, idea baru, entry baru..makanya create lagi satu blog. malangnya, sebelum blog itu berjaya dan pemes(kononnya) aku dengan perangai malas aku lupa update entry. yang paling best, lupa terus blog berkenaan. lol

tula, buat apa-apa semua suam-suam kuku. macam mana nak berjaya? 

No comments: