Friday, 24 August 2012

apa plan lepas ni?

buat apa pun mesti kena ada perancangan. perancangan saya untuk blog ni

  • setiap rabu-wordless wednesday. selalu bloghoping blog lain, kemain meriah diorang buat entry wordless wednesday. nam nama pun wordless wednesday kan, just tepek gambar, siap satu entry
  • jjcm-selaku seorang yang suka makan, akan cuba share tempat makan best (mengikut selera tekak saya)
  • testimoni resipi masakan-sebelum berstatus bini orang, baik saya kasik asah skil masakan yang nan ado ini
but,being me yang tak suka merancang ni, selalunya akan end up apa pun takde. apa pun kita cuba lah kan. yang baik tu datang kalau saya usaha, yang buruk tu saya ler.

kalau rajin karang, saya buat entry lagi. biasanya baru-baru ni semangat kemain melonjaknya.hihi

No comments: